E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Geen zin om te lezen? Halfjaarlid €25,- en heel jaar lid €40,-. Helemaal onderaan kan je je aanmelden!

Heel collegejaarlid

Leuk dat je lid wil worden! De kosten voor een lidmaatschap bedragen €40,- per collegejaar. Je kan meetrainen vanaf de dag van het betalen van de contributie tot en met 31 augustus 2024. Je lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijven totdat je een schriftelijke opzegging doet voor 1 augustus. Je wordt dan voor het aankomende seizoen uitgeschreven.

Half collegejaarlid

Dit lidmaatschap loopt van:

  • 1 september – 1 februari. Kosten: €25,-. Je wordt automatisch uitgeschreven na deze periode.
  • 1 februari – 1 september. Kosten €25,-. Je lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijven totdat je een schriftelijke opzegging doet voor 1 augustus. Je wordt dan voor het aankomende seizoen uitgeschreven.

Voorwaarden lidmaatschap:

Let op: je kan alleen lid worden als:

– je student bent en een Radboud/HAN sportabonnement hebt

– je nog binnen je 3 jaar na student zijn zit en daarvoor ook het desbetreffende alumni sportabonnement hebt afgesloten bij het sportcentrum

Uitschrijven:

Uitschrijven als lid of reünist voor het seizoen 2023-2024 kan niet meer. Je kan je wel voor het aankomende seizoen uitschrijven.

Uitschrijven als lid of reünist voor het seizoen 2024-2025 dient per mail te gebeuren vóór 1 augustus 2024. Indien een lid/reünist te laat is met afmelden, dient als nog de contributie (€40,-/€10,-) betaald worden. 

Kleinveld (optioneel): €175,- per team voor drie dagen, dus €58,33 per team per dag. Als je met zes spelers speelt, ben je net iets minder dan €10,- kwijt. 

Stick (optioneel): Meestal €50/€60, maar prijzen variëren van €30,- tot €300. We bieden sticks te leen aan, maar we raden je echt enorm aan om een eigen stick te kopen. Je balgevoel en niveau stijgen enorm door elke week dezelfde stick te hebben en je stick is van betere kwaliteit. Onze leden met stick kunnen je helpen of doorverwijzen om een goede stick te kopen. 

Merchandise (optioneel): Je eigen wedstrijdshirt, trainingsshirt, hoodie, trui, waterfles of tote bag voor een lage prijs. Stickers, bieropeners en pennen zijn gratis op te halen bij bestuur.

Activiteiten (optioneel): Als lid krijg je korting op activiteiten. We kiezen goed betaalbare activiteiten uit, zodat iedereen meekan!

Toernooien (optioneel): Op de toernooienpagina kan je de kosten voor dit toernooi zien. Merk op dat voor een toernooi een eigen stick nodig is of een stick in leengebruik van Hot Shots. Hier betaal je €10,- borg voor in geval dat de stick breekt.

Lidmaatschapformulier:

    Student?    AVG toestemming:

    Scroll Up