E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Meetrainen?

Bij de Hot Shots kan je twee keer per week trainen in het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Heren en dames van alle niveaus trainen dan samen. De trainingstijden zijn op woensdag van 18:00 tot 19:30 in hal 2 en op donderdag van 18:30 tot 20:00 in hal 1.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Je kan jezelf aanmelden voor een training via het onderstaande reactieformulier. Je kan ook een mailtje sturen naar ons e-mailadres. Het enige wat jij hoeft mee te nemen zijn zaalschoenen, sportkleding, een flesje water en je enthousiasme! Wij regelen de rest. Je kunt 3 keer vrijblijvend meetrainen. We hopen je snel te zien!

Open training

De open training zal plaatsvinden op woensdag 7, 14, 21, 28 en donderdag 1, 8, 15, 22 en 29 februari 2024. Dit betekent dus dat er de gehele maand februari open trainingen zijn! De volgende open training zal plaatsvinden in september 2024.

Verschil training en open training

Het verschil tussen een open training en een normale training is dat er tijdens de open trainingsweken alle studentensportverenigingen in Nijmegen een open training aanbieden. Bij Hot Shots mag je het hele jaar gratis een proeftraining komen doen, dus ook buiten de opentrainingsweken om.

Als bestuur willen we je vragen om je via de website een dag van te voren aan te melden. Op deze manier kunnen we je aanmelding op tijd zien en doorgeven (indien nodig). Als je aanmeldt via het bestuur is een uur van tevoren ook prima! (Als je het nummer van het bestuur hebt.)

Als je geen sportkaart hebt en je komt onaangekondigd op de training en het RSC komt voor de sportkaartcontrole, dan zal jij de (mogelijke) boete betalen. Deze boete bedraagt de prijs van een jaarabonnement van het RSC.

Tot op een training!

Aanmelden training

    Leuk dat je mee wil trainen. Hieronder kan je je aanmelden.


    Heb je nog vragen? Mail dan hotshotsnijmegen@hotmail. com of stel je vragen bij "Je bericht (optioneel)" hierboven. We zien je snel!

    Scroll Up