E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Meetrainen?

Bij de Hot Shots kan je twee keer per week trainen in het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Heren en dames van alle niveaus trainen dan samen. De trainingstijden zijn op woensdag van 18:00 tot 19:30 in hal 2 en op donderdag van 18:30 tot 20:00 in hal 1.

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Je kan jezelf aanmelden voor een training via het onderstaande reactieformulier. Je kan ook een mailtje sturen naar ons e-mailadres. Het enige wat jij hoeft mee te nemen zijn zaalschoenen, sportkleding, een flesje water en je enthousiasme! Wij regelen de rest. Je kunt 3 keer vrijblijvend meetrainen. We hopen je snel te zien!

Open training

De open training zal plaatsvinden op woensdag 6, 13, 20 en 27 en donderdag 7, 14, 21 en 28 september 2023. De volgende open training zal plaatsvinden in februari 2024.

Verschil training en open training

Het verschil tussen een open training en een normale training is dat er tijdens de open trainingsweken alle studentensportverenigingen in Nijmegen een open training aanbieden. Bij Hot Shots mag je het hele jaar gratis een proeftraining komen doen, dus ook buiten de opentrainingsweken om.

Tot op een training!

Aanmelden training

    Leuk dat je mee wil trainen. Hieronder kan je je aanmelden.


    Via de mail (soms in de spam) krijg je nog informatie. Deze wordt automatisch verstuurd nadat je hier op verzenden hebt geklikt. Heb je nog vragen? Mail dan hotshotsnijmegen@hotmail. com of stel je vragen bij "Je bericht (optioneel)" hierboven. We zien je snel!

    Scroll Up