(Open) Training

Bij de Hot Shots kan je twee keer per week trainen in het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Heren en dames van alle niveaus trainen dan samen. De trainingstijden zijn op woensdag van 18:00 tot 19:30 in hal 2 en op donderdag van 18:30 tot 20:00 in hal 1.

Meetrainen?

Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Je kan jezelf aanmelden voor een training via het onderstaande reactieformulier. Je kan ook een mailtje sturen naar ons e-mailadres. Het enige wat jij hoeft mee te nemen zijn zaalschoenen, sportkleding, een flesje water en je enthousiasme! Wij regelen de rest. Je kunt 3 keer vrijblijvend meetrainen. We hopen je snel te zien!

Open training

De volgende open training zal plaatsvinden in september 2023.

Het verschil tussen een open training en een normale training is dat er tijdens de open trainingsweken alle studentensportverenigingen in Nijmegen een open training aanbieden. De open training is hierdoor vaak drukker bezocht met niet floorballers dan floorballers. Een open training is dus goed om je te oriënteren om te kijken of je de sport leuk vindt, terwijl een training meer is om te kijken of ook de vereniging en het niveau je aanspreken.

Op woensdag 8 februari, donderdag 9 februari, woensdag 15 februari en donderdag 16 februari 2023 organiseren wij in samenwerking met de NSSR open trainingsavonden. Deze avonden zijn ook toegankelijk voor mensen zónder sportkaart. We beginnen om 18:00 op woensdag in hal 2 en om 18:30 op donderdag in hal 1. Je kan hier een stick en ballen lenen. We beginnen eerst met een warming-up, gevolgd door een kort stukje uitleg. Daarna kun je meteen met de groep meefloorballen voor anderhalfuur en kennismaken met onze floorballers. Er is daarna uiteraard de mogelijkheid om nog even een drankje te doen in het sportcafé.

Vanwege de grootte van de zaal hebben we zeer beperkt plaats. Wil je mee doen en heb je zelf een sportkaart, schrijf je dan in via de RSC app. Heb je geen sportkaart, stuur ons dat een mailtje of meld je hieronder aan.

Zijn de avonden al vol en wil je toch graag een keer kijken of je floorbal leuk vindt? Stuur ons dan gewoon een berichtje of meld je hieronder aan.

Tot op een training!

Aanmelden training

    Leuk dat je mee wil trainen. Hieronder kan je je aanmelden.

    Via de mail (soms in de spam) krijg je nog informatie. Deze wordt automatisch verstuurd nadat je hier op verzenden hebt geklikt. Heb je nog vragen? Mail dan hotshotsnijmegen@hotmail. com of stel je vragen bij "Je bericht (optioneel)" hierboven. We zien je snel!