E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Kleinveldcompetitie

Kleinveld is een floorballvariant waarbij 4 tegen 4 wordt gespeeld op een klein veld zonder keeper. De competitie kenmerkt zich doordat er in halve seizoenen van slecht drie wedstrijddagen gespeeld wordt. Hierdoor heb je nog veel vrije weekenden, maar kan je ook wedstrijden spelen. De wedstrijddag bestaat uit 3 of 4 wedstrijden van 3x 10 minuten met 2x 2 minuten pauze tussendoor. Je team bestaat uit 2 vrouwen en 2 mannen in het veld en wissels.

Op de foto’s hieronder zie je onze teams en teamleden. Door op de link te klikken, zie je ieder speler van het team op de website van de Nederlandse Floorball en Unihockey Bond (NeFUB). 

Aankomend seizoen spelen Hot Shots 1, Hot Shots 2 en Hot Shots 3 op zondag 3 maart, 24 maart en 29 april 2024. Hoogstwaarschijnlijk is dit allemaal in Utrecht, dus kom gerust kijken als je dat leuk vindt!

De kosten bedragen €175,- per team voor drie wedstrijddagen, dus €58,33 per wedstrijddag per team. De kosten zijn exclusief vervoer en er wordt gestreefd naar 6 of 7 spelers per wedstrijddag.

Aantal spelersKosten per wedstrijddag
4€14,58
5€11,67
6€9,72
7€8,33
8€7,29

 

Grootveldcompetitie

Bij Hot Shots kan je zowel grootveld als kleinveld competitie spelen. Voor de grootveld competitie hebben Hot Shots en Floorball Flames de handen ineen geslagen voor twee herenteams. De twee teams spelen onder de naam Hot Flames. Heren 1 speelt in de Eredivisie en Heren 2 speelt in de Eerste divisie. Voor een damesteam hebben we de samenwerking opgestart met Face Off! Hiermee hebben we een heel gezellig team in de Eerste Divisie.  

Een seizoen bestaat, afhankelijk van het team waarin je speelt, uit 9 tot 14 wedstrijden plus eventuele play-offs. De wedstrijden worden door heel Nederland op zaterdagen gespeeld (niet elke zaterdag). Speel je grootveldcompetitie, dan is er een extra training op dinsdag met jouw team. Deze training is dan niet in het Radboud Sportcentrum, maar in De Triangel in Lent. Dit is de thuisbasis van Floorball Flames waar je echt je team kan leren kennen en samen traint.

[instagram-feed]
Scroll Up