E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Wij zijn het 18e Hot Shots bestuur! Gedurende het collegejaar 2022-2023 vormen wij het gezicht van de kleine maar fijne floorballvereniging in Nijmegen. Om je een beter beeld te geven van wie wij nou écht zijn, stellen wij ons kort aan je voor :)

Bestuur v.l.n.r.

Gwen Bleckmann

Nathalie Beekmans

Hans van Haren

Nathalie Beekmans

Hoihoi! Zoals je kan lezen ben ik Nathalie, de voorzitter van de vereniging :) De intensieve floorballtrainingen, gezellige activiteiten met de vereniging en bestuursvergaderingen met mijn enthousiaste medebestuursleden maken deel uit van mijn leven. Naast voorzitter van de vereniging ben ik in het dagelijks leven studente Pedagogische Wetenschappen aan de Radboud Universiteit. Ik geniet enorm van mijn studie en het op kamers wonen in Nijmegen. Ik heb een passie voor tweedehandswinkels en werk in de weekenden met plezier bij een kringloop. Daarnaast sloof ik me graag uit in de keuken en vind ik het leuk om nieuwe gerechten te ontdekken. Een aantal andere hobby’s van me zijn hardlopen, theetjes drinken en discussiëren over maatschappelijke thema’s. In de weekenden pak ik geregeld het treintje naar het mooie Brabant om vrienden en mijn gezin (waar mijn lieve hondjes <3 deel van uitmaken) te bezoeken. Mocht je nog vragen hebben neem gerust contact op :). Ik wens jullie nog veel leesplezier en zoals we het in Brabant zeggen: houdoe en bedankt!

Hans van Haren

Gegroet, ik ben Hans, 20 jaartjes oud en de secretaris van Hot Shots, dus ik ben waarschijnlijk degene die je mailtjes beantwoord of je inbox vol spamt met notulen😉. Na ongeveer een jaar lid te zijn geweest, besloot ik me maar eens aan een bestuursfunctie te wagen en tot dusver is het me heel erg goed bevallen. Naast de trainingen speel ik ook wedstrijden in de kleinveld competitie, waar ik echt mijn passie in heb gevonden. Bovenop het beoefenen van floorball, voetbal ik en roei ik ook wel eens op een blauwe maandag, maar houd ik er ook zeker van om gezellig na het sporten in de kroeg te hangen en van de avonturen die daar vaak uit voort vloeien. In mijn vrije tijd studeer ik Geneeskunde en ben ik dit jaar bezig met het afronden van mijn bachelor. Mijn Brabantse komaf is waarschijnlijk wel te horen als ik weer eens veel te fanatiek door de zaal schreeuw, maar na nu al weer bijna 2 jaartjes in Nijmegen te hebben gewoond, voel ik mij ook zeker hier erg thuis. Al met al, schroom niet om mijn aan te mouw te trekken als je vragen hebt of gewoon gezellig een praatje wil maken, ik sta voor van alles open😊.

Gwen Bleckmann

Hoi allemaal! Ik ben Gwen en ik ben dit jaar de penningmeester van Hot Shots. Ik ben nu net iets meer dan een jaar lid en nu bevind ik me al bijna de hele week op het floorballveld. Dinsdag, woensdag en donderdag training, zaterdag wedstrijd met Dames 1 en soms op zondag nog een wedstrijd met Hot Shots (samen met Hans, superleuk!). Ik ben momenteel nog bezig om mijn bachelor Wiskunde aan de Radboud Universiteit af te ronden. Hiernaast weet ik ook nog tijd vrij te maken voor onze gezellige bestuursvergaderingen, om af te spreken met vrienden, activiteiten van Hot Shots en Desda (mijn studievereniging) te bezoeken en om veel boeken te lezen (vooral dit eigenlijk 🙈). Mocht je vragen hebben over geldzaken/declaraties, de website of andere dingen, dan kan je bij mij of bij mijn mede-Brabanders terecht! Tot snel op een training of een activiteit! ❤️

Scroll Up