E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Wij zijn het 19e Hot Shots bestuur! Gedurende het collegejaar 2023-2024 vormen wij het gezicht van de kleine maar fijne floorballvereniging in Nijmegen. Om je een beter beeld te geven van wie wij nou écht zijn, stellen wij ons kort aan je voor :)

Oud en nieuw bestuur 2023-2024 v.l.n.r.

Alec Bleckmann

Floor Crousen

Gwen Bleckmann

Madelon Groen

Simon Wagener

Het huidige bestuur bestaat uit: Alec Bleckmann, Simon Wagener & Madelon Groen

Alec Bleckmann – voorzitter

Hey iedereen! Ik ben Alec en ik ben aankomend jaar de voorzitter van Hot Shots. Ik ben pas iets minder dan een jaar lid van Hot Shots, maar ik vond de sport zo leuk dat ik besloten heb om een bestuursjaar te doen.

Voordat ik begon met floorball, heb ik eerst 15 jaar gehockeyd en dit doe ik trouwens nog steeds, naast het spelen van floorball. Naast het sporten, vind ik het ook altijd leuk om met mijn vrienden iets te doen, nieuwe dingen te leren of te lezen. Naast dit, studeer ik ook aan de Radboud University waar ik met mijn bachelor Computing Science bezig ben. Als je vragen hebt over Hot Shots, kan je het altijd aan mij, of aan iemand anders van het bestuur vragen!

Simon Wagener – penningmeester

Hallo allemaal! Ik ben Simon Wagener, en dit jaar ben ik de penningmeester bij Hot Shots. Ik kom oorspronkelijk uit Hamburg, Duitsland, maar inmiddels voel ik me helemaal thuis hier in Nijmegen. Ik ben al iets meer dan twee jaar lid van de vereniging en heb in die tijd echt mijn passie voor floorball herontdekt.

Mijn week zit behoorlijk vol met activiteiten op het floorballveld. Op woensdag en donderdag ben ik te vinden op de trainingen en op zaterdag speel ik wedstrijden met Heren 2 van de Flames uit Lent, en af en toe komt er nog een Hot Shots wedstrijd op zondag bij, vaak samen met Gwen. Het is echt superleuk om deel uit te maken van dit team. Naast mijn betrokkenheid bij Hot Shots ben ik druk bezig met het afronden van mijn bachelor moleculaire levenswetenschappen aan de Radboud Universiteit. Als je vragen hebt over financiële zaken, declaraties, de website, of iets anders, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen! Ik zie jullie graag op een van onze trainingen of activiteiten.

Madelon Groen – Commisaris intern

Hallo! Ik ben Madelon en vanaf januari ben ik de commisaris intern bij Hot Shots Nijmegen! Sinds 2019 ben ik lid bij Hot Shots en dit is mijn tweede keer bestuur! Floorball is mijn grote passie en sinds het begin speel ik daarom ook al grootveld! Ik heb vooral Eredivisie gespeeld. Sinds dit jaar speel ik ook samen met Gwen in de Eerste divisie. Sinds dit jaar ben ik ook actief bij de kleinveldtoernooien. Ik raad het iedereen aan!

Bij de vereniging doe ik voornamelijk de promotie en houd ik actief contact met de activiteiten- en andere commissies. Op de donderdagen ben ik altijd aanwezig voor de training. Heb je vragen neem dan vooral contact met een van ons op! We helpen je graag! Je kan je ook altijd aanmelden voor een training, daar kan je ook al je vragen stellen!

Scroll Up