E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Elk jaar rondom mei organiseert Hot Shots het Hot Shots Open Tournament (HOT). Dit toernooi is een kleinveldtoernooi (4 spelers, geen keeper, kleinveld) en wordt gehouden in Nijmegen. Vanuit heel Nederland komen teams naar Nijmegen om dit toernooi te winnen. Als team wordt er verwacht dat je allemaal dezelfde kleur shirt draagt of allemaal een hesje aandoet. Er wordt eerst in poules gespeeld en daarna komt er een herindeling.

Omdat dit een open toernooi is, betekent dit dat iedereen welkom is. Zowel leden van andere verenigingen of spelers die het voor het eerst gaan proberen. Hierdoor is er een leuke sfeer en leer je altijd nog wat. Hot Shots regelt 30 sticks voor mensen die nog geen stick hebben.

Voor een paar euro per persoon kunnen teams zich inschrijven. De zaal wordt afgehuurd en de lunch wordt gekocht en de bekers worden uitgereikt aan de nummer 1, 2 en 3. Zien we jou dit jaar een van de bekers in ontvangst nemen?

Het HOT van 2023 is helaas al geweest. Zodra er meer informatie is over het HOT 2024 zal dat op deze pagina en via een mail naar alle floorballclubs kenbaar gemaakt worden.

2023

2022

Scroll Up