E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Geen zin om te lezen? Halfjaarlid €25,- en heel jaar lid €40,-. Helemaal onderaan kan je je aanmelden!

Heel collegejaarlid

Leuk dat je lid wil worden! De kosten voor een lidmaatschap bedragen €40,- per collegejaar. Je kan meetrainen vanaf de dag van het betalen van de contributie tot en met 31 augustus 2024. Je lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijven totdat je een schriftelijke opzegging doet voor 1 augustus. Je wordt dan voor het aankomende seizoen uitgeschreven.

Half collegejaarlid

Dit lidmaatschap loopt van:

  • 1 september – 1 februari. Kosten: €25,-. Je wordt automatisch uitgeschreven na deze periode.
  • 1 februari – 1 september. Kosten €25,-. Je lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijven totdat je een schriftelijke opzegging doet voor 1 augustus. Je wordt dan voor het aankomende seizoen uitgeschreven.

Voorwaarden lidmaatschap:

Let op: je kan alleen lid worden als:

– je student bent en een Radboud sportabonnement hebt

– je nog binnen je 3 jaar na student zijn zit en daarvoor ook het desbetreffende alumni sportabonnement hebt afgesloten bij het sportcentrum

Uitschrijven:

Uitschrijven als lid of reünist voor het seizoen 2023-2024 kan niet meer. Je kan je wel voor het aankomende seizoen uitschrijven.

Uitschrijven als lid of reünist voor het seizoen 2024-2025 dient per mail te gebeuren vóór 1 augustus 2024. Indien een lid/reünist te laat is met afmelden, dient als nog de contributie (€40,-/€10,-) betaald worden. 

Lidmaatschapformulier:

Je krijgt een kopie van het ingevulde inschrijfformulier toegestuurd.

    Student?    AVG toestemming:

    Scroll Up