E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Studenten Unihockey en Floorball Vereniging Hot Shots Nijmegen is op 16 september 2005 opgericht voor studenten. De club is klein begonnen, maar bestaat inmiddels al uit ongeveer 50 leden en 10 reünisten. Enthousiaste Hot Shots-leden die ook na hun studententijd nog wilden floorballen, hebben in 2011 zustervereniging Floorball Flames opgericht voor niet-studenten.
Hot Shots traint twee keer per week in het Radboud Sportcentrum. Heren en dames van alle niveaus trainen dan samen. Hot Shots komt ook uit in de kleinveldcompetitie. Leden die het leuk vinden om een zondag in Utrecht een toernooitje te spelen, doen hieraan dan ook mee. Voor de grootveldcompetitie hebben Hot Shots en Floorball Flames de handen ineengeslagen voor twee herenteams en volgend jaar ook weer een damesteam.


Hot Shots is ook actief naast het veld. Naast onze liefde voor de sport, houden we ook van borrels en activiteiten. Afgelopen jaren hadden we als activiteiten een bierpongtoernooi, pubquizen, bowlen, poulen, glow in the dark midgetgolf en diner rouler gehad. Ook organiseren we jaarlijks een ledendag en ons eigen ‘Hot Shots Open Tournament’ toernooi (HOT). Dit jaar is de ledendag zelfs een ledenweekend! Wij kijken er met ons allen al naar uit! Jij ook? Wordt dan vooral snel lid, dan kan je via een aanmelding met ons meegenieten van een heerlijk weekend! Het HOT toernooi vind dit jaar plaats op 26 mei! Meer informatie kun je vinden bij agenda, onder het kopje ‘HOT’.

Scroll Up