Competitie

Kleinveldcompetitie

Hot Shots komt ook uit in de kleinveldcompetitie. Er is een kleinveld competitie in de eerste helft en de tweede helft van het seizoen. Een kleinveldcompetitie bestaat uit drie wedstijddagen waarop meerdere wedstrijden worden gespeeld. De wedstrijddagen zijn op zondag en de teams bestaan uit minimaal 2 dames en er wordt gespeeld met vier spelers in het veld. De wedstrijden duren 3x 10 minuten met telkens twee minuten pauze tussendoor. In de najaarscompetitie speelden we eerst in poule 1.2 (plekken 5-8 van Nederland) en de ronde hierna in poule 2.2 (plekken 5-8 van Nederland). Aankomende wedstrijddag spelen we in poule 3.2 en gaan we kijken of het lukt om 5e van Nederland te worden!!

Mocht je het leuk lijken om een keer mee te doen, benader dan iemand uit het team. Door op de link te klikken, zie je de teamleden. De kosten bedragen €53,33 per wedstrijddag per team, dus in een team van zes ben je €8,89 per persoon per dag kwijt (excl. vervoer). Het is superleuk, dus doe vooral een keer mee!

Grootveldcompetitie
Bij Hot Shots kan je zowel grootveld als kleinveld competitie spelen. Voor de grootveld competitie hebben Hot Shots en Floorball Flames de handen ineen geslagen voor twee herenteams en een damesteam. De drie teams spelen onder de naam Hot Flames. Heren 1 en Dames 1 spelen beide in de Eredivisie. Heren 2 speelt in de Eerste divisie.

Een seizoen bestaat, afhankelijk van het team waarin je speelt, uit 9 tot 14 wedstrijden plus eventuele play-offs. De wedstrijden worden door heel Nederland op zaterdagen gespeeld (niet elke zaterdag). Als je grootveldcompetitie speelt, dan is er een extra training op dinsdag met jouw team. Deze training is dan niet in het Radboud Sportcentrum, maar in De Triangel in Lent. Dit is de thuisbasis van Floorball Flames.