E-mail

bestuur@hotshotsnijmegen.nl

Trainingstijden

Training op woensdag 18:00-19:30 en donderdag 18:30-20:00

Meetrainen?
Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Dat kan! Je kan jezelf aanmelden voor een training via het onderstaande reactieformulier. Je kan ook een mailtje sturen naar ons e-mailadres en je krijgt zo snel mogelijk reactie. De trainingstijden zijn op woensdag van 18:00 tot 19:30 in hal 2 en op donderdag van 18:30 tot 20:00 in hal 1 van het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Het enige wat jij hoeft mee te nemen zijn zaalschoenen, sportkleding, een flesje water en je enthousiasme! Wij regelen de rest. Je kunt 3 keer vrijblijvend meetrainen.

Lid worden?
Wil je lid worden na het meetrainen? Super leuk! Het bestuur heeft inschrijfformulieren en kan al je vragen beantwoorden. Om lid te worden is een sportkaart van het Radboud Sportcentrum nodig. Deze kan je aanschaffen via de site van de Radboud of aan de balie van het Sportcentrum. Lid worden bij de Hot Shots kost slechts 40 euro per collegejaar. Onze trainer geeft twee trainingen in de week en ook gedurende de vakanties (ook in de zomer!). Verder kan je ook komen naar alle activiteiten die Hot Shots organiseert!

Het inschrijfformulier is ook te vinden onder downloads. Je kan het ingevulde inschrijfformulier opsturen naar hotshotsnijmegen@hotmail.com.

Wedstrijdlid worden?

Hot Shots heeft een wedstrijdteam dat meedoet aan de najaarskleinveldcompetitie. Hier wordt er met vier spelers, waaronder minimaal twee vrouwen, in het veld gespeeld. De wedstrijden duren 3x 10 minuten, er worden er drie op een zondag gespeeld en de competitie is op drie zondagen (16-10, 13-11 en 11-12). Als je dit leuk lijkt, stuur dan vooral het bestuur een appje, een mailtje of spreek ze aan op de training, want we kunnen jouw aanwezigheid graag gebruiken in ons team! Je kan een stick en een shirt lenen van Hot Shots.

Voor het spelen van grootveldcompetitie (5 spelers, 1 keep) moet je aanvullend lid worden van Floorball Flames. Voor meer informatie kan je kijken op hun site: https://floorballflames.nl/.

Aanmelden training

  Leuk dat je mee wil trainen. Hieronder kan je je aanmelden.


  Heb je nog vragen? Mail dan hotshotsnijmegen@hotmail. com of stel je vragen bij "Je bericht (optioneel)" hierboven. We zien je snel!

   Student?   AVG toestemming:

   Scroll Up